Colour Kitchen

Category : Mijn stijl

Colour Kitchen.

JTBM-mijn stijl-Colour Kitchen

Deze shoot is geschoten bij de Colour Kitchen in Utrecht aan de Oude Gracht. Bij dit concept staat het eten in het teken van duurzaamheid en werken ze met aandacht samen met de medemens die een moeilijke achtergrond heeft gehad. Ze hebben verschillende filialen en ieder heeft zijn eigen karakter. Leuk om eens een keer uit te proberen!

JTBM-mijn stijl-Colour Kitchen

Ik vond het leuk om hier een paar foto’s te maken omdat de kleding die ik gekozen heb ook deels duurzaam is. Ik heb hier namelijk vintage gecombineerd met nieuw. De blouse is langgelden in de jaren 70 zelf gemaakt door mijn tante en dus hartstikke vintage.

JTBM-mijn stijl-Colour Kitchen

Op de foto hierboven zie je dat ze bij de Colour Kitchen ook een combinatie maken van oud en nieuw. Het bankje en de tafel zijn tweedehands maar de plantjes zijn super hip en eigentijds in hun ronde glazen vazen.

JTBM-mijn stijl-Colour Kitchen

Ik weet dat ik werk in een branche waar het altijd draait om iets nieuws te brengen, maar dat wil niet zeggen dat ik zelf altijd alles nieuw koop. Om je stijl echt iets eigens te geven kan het juist heel leuk zijn om iets te dragen wat je niet kan krijgen bij de grote ketens zoals H&M of Zara. Echter een combinatie kan juist super leuk zijn, zie hier!/>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@