Mode trends in grijs

Category : Mijn stijl

Mode trend in Grijs

Onopvallend genoeg zijn er de laatste maanden stiekem best veel grijze items in mijn garderobe erbij gekomen.
Meestal zijn dit basis items zoals een vest, t-shirt of broek, echter die keer is het anders. Ze zijn stuk voor stuk mode items van het moment. Of hoe wij ze in ons jargon ook wel noemen, fashion pièces.
De ruffle of volant zijn op dit moment niet weg te denken uit het modebeeld. Heel Zara hangt er vol mee en andere merken doen ook goed hun best. Binnen deze trend past mijn licht grijze lange jersey jurk goed. Bij mijn jurk zit de ruftte zoals je ziet op de voorkant en dat maakt het super vrouwelijk! Als je niet voor zo strak wilt kan je beter kiezen voor een shift jurkje die iets ruimer valt ook deze zijn volop te krijgen met ruffles of volants.
Naast de ruffle trend zie je de volume mouw en daar heb ik een fantastische sweater in gekocht. De mouw heeft een enorme pof aan de bord van de mouw en dat geeft een lekker dramatisch effect. Ik draag mijn sweater op 2 manieren, eentje daarvan is op mijn plissé rok in goud of de andere optie simpel op een spijkerbroek. Te veel volume na jouw smaak? dan zoek je een minder dramatische variant, want die zijn er ook bijvoorbeeld bij & another stories.
Dan wil ik het nog even over mijn grijze somber hebben, iedere keer als ik hem draag krijg ik veel reacties dat hij zo leuk is en de vraag waar ik hem heb gekocht. Hij komt bij Topshop vandaan. De Bomber speelt inmiddels al een paar seizoenen de hoofdrol op het gebied van jasjes. Hij wordt veelal gedragen in plaats van een blazer of als vervanging van de zomerjas. Ik zou zeggen gebruik hem als aanvulling naast je jassen en blazers dan houdt je het lekker gevarieerd. Het is een must have voor iedere fashionable lady!
En dat grijs mannelijk zou zijn? Nee daar ben ik het niet mee eens! Kijk hoe vrouwelijk het kan zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@