Zomer trends

Category : Beurs

Zomer trends,

Vorige week was het weer tijd voor de modefabriek, een moment om te kijken wat de merken volgend seizoen gaan brengen en te kijken welke trends doorzetten. Opvallend was de hoeveelheid kleur en prints. Het was niet zozeer verrassend wat er was, maar wel bevestigend.
JTBM-beurs-zomer trends
Om jullie richting te geven wat je na de zomer in je kast kan laten hangen voor volgend jaar geef ik jullie in het kort de meest opvallende dingen mee. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat wat ik niet noem dat dat uit de kast moet verdwijnen. Heb je het volgende al in de kast? Nou dan mag dat zeker mee! Bloemen, ja dat gaat gewoon door in jurken, rokken, broeken en tops. Ze zijn groot en klein, grafisch of natuurgetrouw, bont van kleur en neutraal. Hier kan je alle kanten mee op. Wil je iets nieuws of nog geen bloem in de kast? Dan zou ik in de uitverkoop nog iets op de kop tikken, dan kan je deze zomer alvast genieten en volgend jaar heb jij deze trend al op de plank liggen. Daarnaast is de streep ook echt niet weg te denken uit het modebeeld. En dat is fijn aangezien daar waarschijnlijk al wel iets van in de kast ligt. Wil je het aanvullen? Kies dan voor veel kleur in een brede streep waarin in het kledingstuk de strepen ook meerdere kanten opgaan.
JTBM-beurs-zomer trends
Ook leuk om alvast te weten is dat de de trend van hartjes, lipjes, tijgers, stipjes en andere figuurtjes gewoon doorgaat!
JTBM-beurs-zomer trends
Wat betreft kleur? Houdt je vast we gaan een kleurrijke zomer tegemoet, de trend die al ingezet is deze zomer gaat door en dat met volledige overgave. Ik zet in op Geel, oranjerood, fuchsia roze en als nieuwste kleur lila.
Wat ik zelf nog wel wil scoren is het blouse jasje in satijn en dan nog het liefst in een print en met bijpassende broek. Bij Essentiel hadden ze dit seizoen al deze items en ze waren echt te gek!
JTBM-beurs-zomer trends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@