Kopenhagen

Category : Winkelen

Kopenhagen

Een stad vol met mode

Ga je binnenkort naar Kopenhagen? en wil je daar tijd besteden met shoppen? Dat kan daar fantastisch goed als je van de moderne Scandinavische stijl houdt. In het prachtige centrum is alles gemakkelijk te lopen en je bent er vanaf het vliegveld zo met de trein of de metro.

JTBM-winkelen-kopenhagen

Winkels als &otherstories, Samsøe&Samsøe, Arket (let op deze winkel zit in het oude postkantoor en je loopt er zo aan voorbij), Cos, Illum (is een mooi warenhuis), Marlene Birger, Selected Femme, Mödstrum en Weekday en vele meer mag je niet missen. Probeer ook buiten de grote winkelstraten te komen want daar vind je leuke kleine winkels met merken die we in Nederland niet kennen en daar kan je je dan goed mee onderscheiden.

JTBM-winkelen-kopenhagen
De mode stemt optimistisch en daar werd ik vrolijk van. De kleuren fris geel, knal rood, gras groen, fel oranje, hel blauw en roze brachten een glimlach op mijn gezicht. Naast al die mooie sprankelende kleuren is er ook een stroom waar de kleuren meer bescheiden zijn zoals beige, khaki, crème, zwart en wit.

JTBM-winkelen-kopenhagen

En dan al die mooie bloemen prints van klein tot groot in combinatie met strepen, stippen, panters en grafische retro prints. Het wordt een dolle bedoeling deze lente en zomer. Om jullie een idee te geven laat ik een tipje van de sluier zien.

JTBM-winkelen-kopenhagen

JTBM-winkelen-kopenhagen

JTBM-winkelen-kopenhagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@