Spruyt & Ko

Category : Winkelen

Spruyt & Ko
Utrecht is er een bijzondere winkel rijker. Spruyt & Ko is opgezet door de super energieke Kathelijne die al haar enthousiasme gebruikte om haar droom na te jagen. Haar winkel is onlangs geopend op de Zadelstraat 41 en ziet er uitnodigend en gezellig uit. Op weg hiernaartoe heeft ze heel veel mensen om hulp gevraagd en gebruik gemaakt van hun expertises. Ik was een van die mensen die ze betrok en daarom wil ik haar nu op mijn blog in de schijnwerpers zetten want dat verdient ze!
We hebben samen koffie gedronken om te kijken welke merken leuk zouden zijn en of ik eventueel nog aanvullingen wist. Daarnaast ben ik ook een keer mee geweest op inkoop omdat je met zijn twee├źn beter kan sparren en collectioneren.

JTBM-winkelen-spruytenko

Verder heb ik kleding gegeven die ze kon gebruiken voor haar pop-up store, want er moest immers geld komen voor die nieuwe winkel! Hierin betrok ze vriendinnen die tassen en sieraden maakten en ook beginnende ondernemers. Dat was zo leuk om te zien. Super om te ervaren hoe velen andere haar hielpen en steunde om haar wens in vervulling te laten gaan.

JTBM-winkelen-spruytenko

JTBM-winkelen-spruytenko

Stap na stap kwam de opening dichterbij en de laatste week voor de opening ging ik een kijkje nemen in het pand. Door de chaos heen kon je echt al zien dat het mooi ging worden. Om te zien of het gelukt was ben ik afgelopen zaterdag een kijkje gaan nemen. En ja ze heeft het geflikt. Top Kathelijne! Iedereen kan er terecht voor eerlijk en enthousiast advies en mocht het tijdens de openingstijden niet lukken dan kan je ook een afspraak maken met deze enthousiaste Dame. Mijn eerste aankoop ligt inmiddels in de kast en ik wens haar een grote schare trouwe klanten toe.

JTBM-winkelen-spruytenko

Succes Dame! Je gaat het redden dat weet ik zeker.

Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden je kan haar vinden in de Zadelstraat 41 te Utrecht of op haar website: www.spruytenko.nl

JTBM-winkelen-spruytenko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@