Mijn tante en ik 6

Category : Mijn stijl

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik5

Dat groen super leuk is met rood laat ik zien met de pumps die ik er onder deze jurk draag en met het rode tasje dat de set compleet maakt. Je ziet het ook in de combinatie van de rode ramen en de groene plantjes die op de tafels staan. Deze foto’s met de rode hakken zijn op een andere verdieping gemaakt in de Stadstuin. Deze locatie kun je huren voor vergaderingen en workshops en is heel laag drempelig. Om de jurk meer mijn stijl te maken heb ik gekozen om het met een smal ceintuur te dragen. Dit accentueert de taille en maakt het silhouet vrouwelijker.

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik5

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik5

orgineel vierkant 1024X1024 vierkant5

Toen ik de kleding van mijn tante kreeg gaf ze mij ook een jaargang van de Marion mee, dit was jaargang nummer 25, een jubileum! Dit was een tijdschrift met patronen om zelf kleding te maken. Toen Knip en Marion bij dezelfde uitgever terecht kwamen gingen ze samen onder de naam Knipmode door. Ik heb hier ook een cover toegevoegd en een pagina uit het Oktober nummer van 1975. Je kunt hieraan heel goed zien dat er heel veel veranderd is in het leven van het tijdschrift. Op de pagina uit de Marion is duidelijk te zien dat de A-lijn jurk een must have jurk was op dat moment. En de cover laat een waanzinnige weergave van de jaren 70 zien!

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik5

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@