Mijn tante en ik 5

Category : Mijn stijl

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 5

Het lunch café van de Stadstuin is een ideale plek om te werken, dat vertelde ik in mijn eerdere post. De plek aan het raam is een heerlijke plek met fijn licht. Het is de ideale plek omdat je zowel zittend als staand kunt werken. Kopje thee of koffie erbij en je kan aan de slag. De jurk heeft mijn tante zelf gemaakt en ik ben erg blij met de jurk omdat je hem zowel op een warme dag als op een koele dag kunt dragen. Ik laat hem eerst zien met een ecru vest, ideaal als het nog wat fris is. Maar doordat het een lichte kleur is oogt het niet gelijk heel winters. Op deze manier geef je je kleding een langer leven. Hoe ik de jurk draag als het warmer is? Dat laat ik je de volgende keer zien!

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 5

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@