Mijn tante en ik 7

Category : Mijn stijl

Het was een bijzonder wisselvallige dag, de zon scheen het ene moment uitbundig en het volgende moment kwam de regen met bakken uit de lucht. Toch weerhield dit ons er niet van om op pad te gaan voor een leuke shoot. En leuk werd het! De bedoeling was om lopend een aantal mooie plekjes in Utrecht te laten zien, echter kreeg de dag een andere wending toen Amin Magahi van Republic Dutch naar buiten kwam om te vragen wat we aan het doen waren. Ik vertelde enthousiast dat ik een blog begonnen was, en hij vroeg of ik het leuk zou vinden om een van zijn fietsen te gebruiken tijdens de shoot. Ja dat wilde ik wel. Wat een mooie fietsen stonden er in zijn winkel. De een nog mooier dan de andere, allemaal door hem ontworpen en in elkaar gezet!

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik7

Voor mij was het belangrijk dat de fiets goed paste bij de outfit die ik aanhad. Want ik had weer een outfit samengesteld met een kledingstuk van mijn tante. Dit keer was het rode bloesje aan de beurt! Met een speels printje en een roesje langs de hals vond ik het mooi om hem te combineren op een flared denim. De pittige rode hakken en mijn baret kon daarbij niet ontbreken. En ja toen stond daar een super mooie fiets in blauw met rode accenten, dat moest hem worden!

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik7

Dus van een oncomfortabele wandeling op hoge hakken werd het een hip fiets tripje. We vervolgde onze toch aan de Oude Gracht via het Wed, waar je in de zon bij Orlof prima een drankje kunt doen, en Madeleine, waar je heerlijk kan eten, naar de Dom. De “trots” van Utrecht.

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik7

En zie hier hoe mooi de plaatjes zijn. Daarna vervolgde we onze weg naar Carla’s conditorie, waar je echt overheerlijke taarten kunt eten in een gezellige woonkamer sfeer. De buurman daar is Petit Clos, hier wordt je geholpen om een heerlijke wijn uit te zoeken voor een bijzonder etentje.

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik7

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik7

Tussen de buien door lukte het om een paar super mooie foto’s te schieten en zelf toen het weer begon te regen zagen we kans om door te gaan en nog een stukje vast te leggen van de prachtige Nieuwe Gracht. Vinden jullie de fiets net zo mooi als ik? Nou dan kan je een kijkje nemen aan de Oude Gracht in Utrecht. Amin is een enthousiaste ontwerper en verkoper van zijn merk Republic Dutch! Dank dat ik de fiets mocht lenen, ik spaar nog even door!

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik7

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik7

JTBM-mijnstijl-mijntanteenik7

@