Mijn tante en ik 4

Category : Mijn stijl

De zadelstraat is een prachtige straat in Utrecht met uitzicht op de Dom. Het is ook een van de leukste winkelstraten in Utrecht en een erg mooie locatie om het volgende item van mijn tante te laten zien. Het vierde kledingstuk dat ik met jullie wil delen is een blouse met een bloemenprint en wijd uitlopende mouwen. Ze heeft de blouse midden jaren 70 gemaakt. En dan blijkt 40 jaar later dat die kleuren die in de blouse zitten weer in de mode zijn! Dat komt goed uit. En de wijde mouw is ook weer terug. Dat maakt het voor mij ideaal en makkelijk om ermee te combineren. Daar is de Culotte weer, mijn favoriete broek op het moment. De brique kleur past uitstekend bij de bloem in de blouse en de denim blazer haalt het lichtblauw sterk naar voren. Bijpassende schoenen en klaar.  De blouse is ook leuk op een blue jeans of op een grijze skinny, dus mogelijkheden genoeg.

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 4-1

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 4

Wat maakt de zadelstraat zo leuk? Ten eerste omdat het allemaal kleine ondernemers zijn die er zitten, ten tweede het mooie uitzicht op de Dom en ten derde omdat het uitkomt op de Mariaplaats. Mijn favorieten in de straat? Om te lunchen Rabarber, eerlijk biologisch eten dat zeer smaakvol wordt bereid. Om te winkelen Freling en Freling, Nukuhiva en Keck en Lisa. Dus bij een bezoek aan Utrecht dit leuke straatje niet overslaan!

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 4-1

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 4

Om de blouse nog extra goed onder de aandacht te brengen hebben we ook nog een paar foto’s geschoten in een klein zijstraatje van de Zadelstraat met een donkere achtergrond. Dat knalt lekker! En ik vind de muurschildering ook erg mooi dus die komt op deze manier ook mooi tot zijn recht.

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 4

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@