Dieren prints

Category : Tekening

Panters en Tijgers.

Panters en tijgers zijn super hot deze winter. Je ziet ze in prints van hun huid maar ook in figuratieve vorm, Gucci is hierin de grote inspirator. De kleding kan heel delicaat zijn in de vorm van een plissé rok of meer bloot en sexy waarin je de Veerkampjes zou kunnen uittekenen, dan vind ik het persoonlijk niet mooi, maar dat zegt meer iets over persoonlijke smaak dan over wat mooi of lelijk is. Natuurlijk zou dit heel gemakkelijk met plaatjes zichtbaar gemaakt kunnen worden, echter heb ik besloten om 3 silhouetten tekenen om te laten zien hoe ik de dieren prints zie en hoe ik het erg mooi vind.

JTBM-tekeningen-panter

Dries van Noten is een Koning in het combineren van prints en stijlen en hij weet keer op keer een bijzondere collectie neer te zetten. Hij presenteerde de panter dan ook in een wijde broek met een Bomber jacket erop. Dat zorgt voor een high school achtige look, vrouwelijk en stoer en zeer zeker niet ordinair. De wijde broek is een item die we zeker in de toekomst meer gaan zien en de Bomber is inmiddels bekent.

JTBM-tekeningen-panter

Bottega Veneta staat bekend om zijn stijlvolle klassieke stijl en laat het dier in heel neutrale kleuren de revue passeren. De lange Mantel is weer helemaal terug en is zeer mooi op de wijde wollen trui en broek in licht grijs. Zo kan je zonder nadenken de deur uit,de kou in.         Saint Laurent brengt de panter weer op een andere manier. De vormen van je lijf worden goed zichtbaar in deze kokerrok en het dieprode truitje zorgt ervoor dat het niet te serieus wordt. Jasje eroverheen en je kan zo naar je werk. En let op de laarzen, ze zijn weer hoog! Tot de knie en zelfs tot over de knie!

JTBM-tekeningen-panter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@