Mijn tante en ik 2

Category : Mijn stijl

Het strandje van de Stadstuin is de perfectie locatie om het tweede setje te laten zien die van mijn tante is geweest. En laat het nu eindelijk eens mooi weer worden! Ze heeft dit setje dacht ze begin jaren 70 gemaakt. Opnieuw laat ik strepen zien, het lijkt wel alsof ik geobsedeerd ben door strepen! Haha. Maar dat is natuurlijk ook niet zo vreemd als het een grote trend is. Het is een setje dat bestaat uit een gilet en hotpants. Hoe kek om dat samen te dragen. Sandalen, zonnebril en zonnehoed zorgen voor een compleet zomers beeld.  Een dagje strand kan niet beter beginnen. Vinden jullie het ook leuk? Zouden jullie dit dragen? Bij verschillende winkels heb ik gezien dat ze dit soort setjes ook hebben, dus wie weet kan je in de uitverkoop nog een top set bij elkaar shoppen!

JTBM- mijn stijl- mijn tante en ik 2

De stadtuin is een locatie waar ze een aanbod hebben van vaste werkplekken en studio’s, open en gesloten ruimtes voor startende ondernemers. Dit is een  ideale plek waar netwerkvorming centraal staat. Het is een bijzondere broedplaats voor creatievenlingen.  Je kan er lunchen en werken in het café. En als je een keer een feestje wil bijwonen hoef je alleen hun facebookpagina in de gaten te houden. Het fijne van deze invulling is dat er weer een gebouw tot leven is gewekt die leeg stond. De Stadstuin is gelegen aan de Europalaan in Utrecht en makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Fotografe Esther van Puffelen, die voor mij deze mooie foto’s maakt,  heeft daar haar studio Espress fotografie. Een inspirerende plek!

JTBM- mijn stijl- mijn tante en ik 2

JTBM- mijn stijl- mijn tante en ik 2

JTBM- mijn stijl- mijn tante en ik 2

JTBM- mijn stijl- mijn tante en ik 2- 1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@