Mijn tante en ik

Category : Mijn stijl

Vorige zomer kreeg ik een mailtje van mijn tante met de vraag of ik interesse had in kleding die zij in de jaren 70 gemaakt en gedragen had. Ja natuurlijk had ik daar interesse in, mijn mode hart gaat echt niet alleen sneller kloppen van de allerlaatste collecties, maar zeker ook van tweedehands en zelfgemaakte kleding. Ik maakte een afspraak om langs te gaan en zo kon het gebeuren dat ik aan het einde van onze afspraak met een grote tas gevuld met super leuke spullen naar huis ging. Een paar kledingstukken werden al snel favoriet en veel gedragen. Om te laten zien hoe je tweedehands en nieuw kan combineren besloot ik onlangs de rest van de kleding ook tevoorschijn te halen en leuke setjes samen te stellen en deze te fotograferen voor mijn blog. Hoe leuk is het dat mijn tante het gedragen heeft in de jaren 70 en dat ik het nu weer kan dragen op mijn manier. Komende weken zal ik een voor een de sets laten zien. Dus als je wil weten wat er nog meer gaat komen dan kan je het beste mijn blog in de gaten houden. Ik ben benieuwd of jij het ook leuk vind om oud en nieuw te combineren!

Vandaag wil ik mijn eerste item laten zien die van mijn tante is geweest. Dit is een midi lengte klokrok met een streepje. Om de rok de tijdgeest van nu mee te geven hoefde ik niet zoveel te doen. Het scheelt dan ook dat de midi roklengte en strepen trend zijn op dit moment. Met een zijde top, bomber jasje, opvallende ketting en laarzen was ik super blij met mijn combinatie en al fietsend laat ik jullie dat zien. Dat je de rok ook prima kan dragen met een wijdvallend jasje met een drukke print wil ik ook met jullie delen. Dat je kan spelen met verschillende prints bij elkaar is leuk en maakt je outfit spannender, dus laat je niet weerhouden om wat uit te proberen. En saai zonder jasje? Nee helemaal niet! Kijk die mooie achterkant van de top, dat maakt de top natuurlijk wel extra speciaal. Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden! Wat is jouw favoriete combi? En zou je het dragen?

JTBM-mijn stijl- mijn tante en ik

JTBM-mijn stijl- mijn tante en ik

JTBM-mijn stijl- mijn tante en ik

JTBM-mijn stijl- mijn tante en ik

JTBM-mijn stijl- mijn tante en ik

Comments (2)

mooie site heb je, groet Wanda (assemblages)

7 years ago
    Ilse Fontein

    Dank je wel! Je kunstwerk gaat een mooi plekje krijgen.

    7 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@