Strepen en Culotte

Category : Mijn stijl

Streeploos de zomer door? Het kan bijna niet. Het begon met de zomershows voor lente/zomer 2016 waarin veel strepen te zien waren. Zo zag ik ze bij Missoni, Prada, Dolce & Gabanna, Isabel Marant, Miu Miu en ga zo maar door. Vervolgens stonden de bladen vol met strepen en werd dit ook echt getipt als trend. Gelukkig zien we ook mooie betaalbare varianten in de winkels. Van zwart /wit tot multi colored en van dun naar breed. Dus zin in een blouse, jurk, broek of een ander leuk kledingstuk met streep? Geen probleem want keuze genoeg. Ik heb in onderstaande outfit gekozen voor een witte blouse met brique streep van Sissy-Boy die naadloos aansluit bij de brique culotte (broekrok) van Zara, echter al wel uit de collectie van vorig jaar. Voor de culotte geldt dat deze trend pas aan zijn opmars begonnen is en overal verkrijgbaar is. En om de look compleet te maken heb ik gekozen voor de hakken van Studio Pollini. En mocht het een dag wat frisser zijn dan pak je een licht gekleurd vest erbij!

JTBM-strepen en culotte-mijn stijl

JTBM-strepen en culotte-mijn stijl

JTBM-strepen en culotte-mijn stijl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@