Mijn tante en ik 3

Category : Mijn stijl

Op deze zonnige dag wil ik jullie meenemen naar de Lijmarkt om weer een kledingstuk van mijn tante te laten zien. Het is de gestreepte culotte die mijn tante in de jaren 70 maakte en droeg. Ik kan jullie zelfs een foto laten zien waarop zij hem draagt. Dat is natuurlijk wel heel bijzonder. Het was één van de weinige foto’s die mijn tante kon vinden die nog enigszins goed was. Als je nieuwsgierig bent moet je snel naar beneden scrollen! Je staat er tegenwoordig in het tijdperk van de smartphones niet meer zo bij stil dat er toen niet zoveel foto’s genomen werden. Ik heb gekozen om de set heel kleurrijk te houden door er een vleermuistop op te dragen in de kleur van een van de strepen, lekker knal. Tante Corrie ik ben er heel blij mee.

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 3

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 3

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 3

Nog even terugkomend op de Lijnmarkt, dit is een straatje dat er in de middeleeuwen al was en het is de moeite waard om ook even de achterkant te bekijken want ook dat ziet er prachtig uit. Welke winkels ik leuk vind in dit 150 meter lange straatje? Om te beginnen It’s a present, dit is een winkel met heel veel cadeautjes en ze doen er altijd hun best om de allerlaatste trends op te pikken of zelfs de trends voor te zijn, je kan je er echt in verliezen. Ze hebben sinds kort ook een vestiging in Amsterdam. Verder zit er een heerlijk ouderwets fournituren zaakje en kun je heel veel geld uitgeven bij Shoebaloo en Eleganza en de rest mag je zelf ontdekken aan winkels.

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 3

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 3

Wil je even knuffelen met de rode kater? dan breng je een bezoek aan de Witte ballons voor een hapje of een drankje, en ertegenover zit een zaakje met heerlijke taartjes.

JTBM-mijn stijl-mijn tante en ik 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@