Londen

Category : Winkelen

Ik heb de prettige luxe dat ik mag reizen voor mijn werk. En dan is het natuurlijk leuk om te delen wat mijn bevindingen zijn geweest. Ik zal jullie in het kort vertellen wat mijn persoonlijke musthaves en voorkeuren waren die ik afgelopen keer in Londen tegen kwam. Na een vroeg vertrek vanuit Utrecht landen we om 07.20 op Londen Gatwick. Na een kleine pitstop in het hotel vertrokken we naar Oxford street het winkelgebied van “the city”. Als eerste bezochten we Selfridges, een groot warenhuis met nog steeds de uitstraling  van vervlogen tijden. Daar scoorde ik mijn betoverende gouden Velvet plissé rok, en mijn eerste item van mijn wishlist was in the pocket. Er was een overvloed aan mooie plissé rokken en mocht dat ook je favoriet zijn dan kan je dit najaar zeker ergens slagen. Mijn tweede musthave liep ik tegen het lijf bij Topshop, sommige zullen hem al wel gezien hebben want je kan er echt niet omheen, namelijk de fuchsia roze broek met bandplooi. En dat fuchsia roze een nieuwe  kleur is is wel duidelijk. Opeens zagen we hem overal. Durf jij al? Jassen, truien en blouses alles is mogelijk in deze stunning kleur!

JTBM-winkelen-londen

Houdt je niet van zo opvallend dan kun je ook voor goud kiezen of voor een mooie panter want dat zijn ook 2 grote trends deze winter. Op de foto’s zie je een kleine verzameling van deze trends die mij erg aanspreken.

JTBM-winkelen-londen

JTBM-winkelen-londen

Na een lange winkeldag waren we toe aan een drankje en we togen naar Aqua, een rooftop bar met schitterend uitzicht over Londen aan Acryl street. Daarna vonden we in de buurt van ons hotel een heel goed Italiaans restaurant Olive. We werden vriendelijk geholpen en het eten was erg lekker. Moe en voldaan zocht ik mijn bed ook omdat de volgende dag weer een mooie winkel dag te wachten stond.

JTBM-winkelen-londen

Op dag 2 begaven we ons naar Harrods en lieten ons inspireren door onbetaalbare mode en door het gebouw zelf. Harrods is een ware attractie op zich en echt de moeite waard om te bezoeken alleen al om te bekijken. Zie hoe prachtig de toiletten zijn en de afdeling met eten is een waar paradijs Dat ik er mijn nieuwe favoriete lipstick op de kop tikte was mooi meegenomen. Na 2 dagen winkelen waren we geïnspireerd en moesten we ons haasten om ons vliegtuig te halen die ons weer naar de overkant van het kanaal zou brengen.

JTBM-winkelen-londen

JTBM-winkelen-londen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

@